Levering/afhentning

 

Elektromotorer.dk leverer gerne direkte til ønsket leveringsadresse. Leveringsadressen oplyses ved bestilling. Vi samarbejder med et erfarent fragtfirma, og med deres hjælp kan vi levere 24 timer i døgnet - kort tid efter bestilling når det skal gå stærkt.

Normale leveringer er næstfølgende hverdag. Det er også muligt at afhente varen direkte fra vores lager. Denne service ydes 24 timer i døgnet. Afhentningsadressen vil til enhver tid fremgå ved bestilling af varen. På afhentningsadressen er der et udleveringshus, hvor varen vil være stillet klar til afhentning.

På afhentningsstedet vil der være det nødvendige læsseudstyr til rådighed for kunderne. Læsseudstyret er meget simpelt og kan betjenes af alle. Ved afhentning direkte fra lager skal kunden altid sikre sig, at det er den rigtige vare, som er stillet frem. Dette gøres ved at tjekke, at den påsatte følgeseddel stemmer overens med fakturaen.

Ved afhentning af varen påhviler al ansvar i forbindelse med pålæsning samt transport af varen altid kunden selv. Alle bestillinger hos Elektromotorer.dk vil stå klar til afhentning eller forsendelse med fragtfirma, max 2 timer efter fuldendt bestilling, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.